"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Грудень » 02

     100 учнів Яготинської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №1 взяли участь в проведенні колективної творчої справи «Гостинна годівничка» в рамках    природоохоронної акції «Зустрічаємо пернатих». Протягом листопада 2016 р.  було виготовлено 22 нові годівнички. 37 годівничок залишились  з минулого року. На території школи розвішано – 59 годівниць. Щоранку учні початкових класів приносять їжу для птахів. Третьокласники підгодовують не тільки пташок , а й білочку , яка приходить до їхніх годівниць, щоб поласувати горішками, насінням.

     Годівнички різні за конструкцією і формою, але призначення одне – підгодовування  птахів у час морозів і снігів.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Yagotin | Дата: 02.12.2016

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров"я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров"я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

Проблема епідемії ВІЛ/СНІДу продовжує залишатись актуальною та гострою і в Україні, й у світі. Як не прикро, але Україна займ ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 02.12.2016