"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Березень » 17

 “Занапастити природу не можна.

Можна лише загинути разом з нею”

                               Ж. І. Кусто

Екологічне виховання молодого покоління сьогодні є надзвичайно актуальним. Якщо від часів епохи Відродження людину вважали підкорювачем і центром світу, то нині науковці визначають істинне призначення людини – бути органічною частиною природи, жити та діяти за її законами, а перетворення навколишнього світу має здійснюватись не стихійно, а з урахуванням об’єктивних законів природи, прогнозу побічних впливів. Це може забезпечити лише людина, яка усвідомила універсальну цінність природи, необхідність раціонального використання її ресурсів та готова брати активну участь у розв’язанні екологічних проблем. Тому завданням нашої школи є виховання в кожного учня ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Ludmila | Дата: 17.03.2017

Революція. Державність. Нація

100 років тому в березні розпочалися події одного з найважливіших і найскладніших періодів в історії українського народу ХХ століття — Української революції 1917—1921 років. Нині Україна є спадкоємицею державницьких традицій, закладених нею.

У межах відзначення 100-річчя подій Української революції 1917—1921 років у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проведені заходи. Старшокласники провели інформаційні хвилини в середніх класах відмітивши, що 2017 рік указом Президента було оголошено Роком Української революції 1917—1921 років.

В кабінеті історії оформлена вистака фотоматеріалів, книг ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: Ludmila | Дата: 17.03.2017