"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Травень » 22

З метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 були проведенні такі заходи:                                                                                                                &nb ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

Ми українці щаслива родина,
Квітне в піснях наша славна країна,
Квітне в казках, у віршах, вишиванках.
Хай їй всміхається сонце щоранку.

 

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи.

День вишиванки - народне свято, покликане  сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського ... Читати далі »

Переглядів: 947 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Кожна країна розвивається своїм шляхом, віками формується її культура.

Відповідно до плану заходів з проведення Дня Європи у 2017 році, з метою ознайомлення школярів із сутністю та роллю Європейського Союзу в сучасному світі, у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено ряд заходів:

інформаційну хвилинку «Знай про Європу більше» в міській дитячій бібліотеці;

вікторину «Що ми знаємо про Європу?»;

... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проведено Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Головною метою якого є формування позитивного ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі за для збереження життя та здоров'я школярів.

            В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху були проведені такі заходи:

... Читати далі »
Переглядів: 675 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017