"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Грудень » 04

Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини в нашій державі щороку проводиться Всеукраїнський тиждень права, присвячений прийняттю 10 грудня 1948 р. ООН Загальної декларації прав людини. З правовими питаннями ми зустрічаємось досить часто.

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 розпочався тиждень права, який триватиме з 4 по 8 грудня 2017 року, з робочої лінійки для учнів 1-11 класів «Право і закон — рушійні сили для життя людини», де було відмічено, що основним правовим документом, який захищає права дітей, є Конвенція про права дитини, прийнята Генеральною Асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року. Її ще називають «Світовою конституцією прав дитини». Вона проголошує безліч прав дітей.

Під час усного журналу учні 9-Б класу разом з учителем правознавства Савенко С.В. ознайомились з практичним використанням пр ... Читати далі »

Переглядів: 655 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 04.12.2017

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Відзначення цього Дня започатковане з 1988 року, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до даної проблеми.

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено  захід з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

1 грудня педагог – організатор  Ткаленко О. В. та практичний психолог Довгаль Л.В. організували для учнів 11- А та 11-Б класів перегляд презентації щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «СНІД – чума ХХІ століття» та провел ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 04.12.2017