"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Грудень » 07

МИ - ПАТРІОТИ

День чудовий – 6 грудня
Це є свято серед буднів,
Зрозуміло тут без слів:
Це є День захисників

     До Дня Збройних сил України в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проведено інтелектуально - розважальні змагання «Ми патріоти» для учнів 5- 6 класів за ініціативи учнівського самоврядування . У змаганнях брали участь три команди : «Січ» (учні 5- А класу), «Супер козаки» (учні 5- Б класу), «Нащадки козаків» (учні 6 класу). Оцінювали команди журі у складі: Довгаль Л.М. (соціальний педагог), Лисюк К.І. (бібліотекар), Шатнюк А.А. (представник учнівського самоврядування, учениця 10 класу). ... Читати далі »

Переглядів: 698 | Додав: Yagotin | Дата: 07.12.2017

Для світової цивілізації кінець ХХ ст. – початок ХХІ ст. виявився складним періодом. Страждає світ дорослих, страждає світ дітей. Діти гинуть від голоду, воєн, хвороб. Статистика жахлива. Життєвий досвід не тільки свідчить, а й вчить: не буде дітей – не буде держави. Вони її майбутнє. Розуміючи це, світове співтовариство в особі організації об’єднаних націй створило документ надзвичайної ваги – Конвенція про права дитини.          

Під час Всеукраїнського тижня прав людини з учнями 4-А класу (класний керівник Перетятько Н. М.) був проведений виховний захід «Кожна дитина має право». Перетятько Н. М. розповіла дітям про те, що Декларація прав дитини містить десять статей рекомендаційного характеру, спрямованих на соціальний захист дітей та забезпечення їхнього гармонійного розвитку. Конвенція укладена 54 статтями і обов’язкова для держав, які до неї приєдналися. Вона надала нашому суспільс ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 07.12.2017

З 4 – 6 грудня 2017 року педагогом- організатором Ткаленко О.В. проведено конкурс дитячого малюнка «Право очима дитини». Захід проводився з метою виявлення і підтримки юних талантів та обдарувань, сприяння духовно-моральному, естетичному вихованню дітей, формуванню правової культури дітей та учнівської молоді, активізації діяльності та розвитку шкільних органів самоврядування дітей .Учасники заходу – вихованці гуртка образотворчого мистецтва та учні школи відтворили свої права у малюнках.

 

 

 

Відповідно до рішення журі переможцями шкільної виставки-конкурсу дитячого малюнка «Право очима дитини» стали:

І вікова категорія

І місце

Калінін Владислав, учень 1- Б класу, робота  «Ми маємо рівні права»;

... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 07.12.2017