"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Грудень » 20

Новий рік вже не за горами. В повітрі відчувається наближення свята, яке повільно, але впевнено рухається до наших домівок   і наших сердець. Новий рік – це особливе свято, коли хочеться вірити в мрію, сподівається на краще, і чекати чудес, а ще краще творити їх своїми руками. В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було організовано виставку новорічних композицій серед учнів 1-11 класів.  Своїми роботами діти прикрасили фойє школи, створюючи новорічний настрій для всіх.

   

... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 20.12.2017

З початком зими починаються веселі зимові свята та розваги. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням це свято Святого  Миколая.  За  доброю традицією щороку 19 грудня Яготинська міська рада вітала дітей учасників бойових дій на сході України.  До дітей завітав Святий Миколай із мішком дарунків і щирими словами вітання.
Цього дня за сприяння Яготинської районної державної адміністрації 20 учнів школи соціально- пільгової категорії відвідали музей під відкритим небом міста Переяслава. Діти брали участь у майстер- класах, грали в хокей, брали участь у квестах, водили хороводи, змагалися у конкурсах, писали листи Святому Миколаю та побажання воїнам АТО. Радісні та щасливі діти отримали подарунки від Святого Миколая.

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 20.12.2017