"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Травень » 30

Лиш один рецепт на світі
Всім-усім підходить дітям:
Коли спорт полюбиш -
Сильним, спритним будеш

"День спорту" у таборі "Сонячний" розпочався 30.05.2018 року  на шкільному подвір’ї  з традиційної ранкової зарядки. Після сніданку вихованці загону «Джерельце» організували  турнір «Бейблейд–Арена», в якому змогли взяти участь всі бажаючі діти. Кожен учасник, щоб здобути перемогу, виробив власну тактику та проявляв ігрові здібності. В програму дня були  включені веселі естафети, малі олімпійські ігри, турнір з шашок, спортивний квест. Діти полинули і в історію виникнення Олімпійських ігор. Кожен  загін представив свою команду для участі в естафетах.

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2018

30.05.2018 у загоні «Sunshine» активно, жваво та весело пройшов у мовному таборі День друзів, під час якого був проведений конкурс малюнків "Я малюю друга", а також учні із задоволенням брали участь у грі "Хто твій друг?"
 Вихованці разом зі своїми друзями створювали Дерево дружби, розповідали про своїх друзів, грали у ігри, де найголовнішою була підтримка друга, а також із захопленням погрались в англійські ігри: “Do you like your neighbors?”, “Find your friend”,  “A rainbow game”.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2018