"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Травень » 31

Сьогодні, 31 травня, вихованці табору поринули в чудовий світ своїх захоплень. Дітьми було зроблено вироби своїми руками. Це і об’ємні квіткові аплікації з паперу, композиції з пластиліну. Хлопчики продемонстрували свою майстерність в техніці оригамі. Один з вихованців розповів про своє захоплення – вирізання з фанери і показав свої вироби іншим дітям. Дівчатка – художниці намалювали кілька яскравих малюнків. Всі взяли участь у виконанні проектної роботи «Our Hobbies», також розучили англійську пісню «Free time».

 

 

 

 

 

 

     ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2018

Літо, літо, літечко, чарівна пора!!! Довгоочікувані, омріяні канікули!!! Це час відпочинку, оздоровлення, розваг, спілкування. Отож і сьогоднішній день, 31 травня,  «День України» у пришкільному таборі відпочинку не став виключенням.
    На ранковій лінійці діти визначилися із цікавими завданнями на день. Спочатку вирушили заочною екскурсією «Моя країна – Україна», під час якої подорожували за зупинками, серед яких:
1.    «Історична», де вихованці, повторюючи державні символи, показали знання з історії козацтва, державотворення, культури України.
2.    «Географічна», де мандрували кольоровими річками України.
3.    «Поетична», де складали вірші та читали улюблені поезії напам’ять.
Сплітаємо віночок
Із сміху і пісень.
Із друзями проводимо
Ми кожен літній день
Нас сонечко чарує,
Дару ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2018