"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Червень » 08

     Неповторне нині свято- іменинників багато. День народження – це та миттєвість, коли дитина приходить у світ, така жадана і чекана.

     Сьогодні у таборі відбулося справжнє свято, адже ми вітали «літніх» іменинників. Кожен загін підготував музичне та віршоване привітання . Вихованці із захопленням брали участь у різноманітних конкурсах: «Ромашка», «Загадкова планета», «Знайди і назви», «Веселий зоопарк».

     Кожна дитина цього дня для себе що ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: Yagotin | Дата: 08.06.2018

     08.06.2018 “The Ukrainian Costume Day” “День українського костюма” у мовному таборі “ Smiley” діти вчилися вживати лексику з теми в нестандартних комунікативних ситуаціях, поглибили свої знання про національні традиції України, провели вікторину «Чи ви знаєте українські традиції?» “Do you know Ukrainian Traditions?”. Всі учні прийняли участь у конкурсі на кращий український костюм, де переможцями стали всі. Тренувалися описувати англійською мовою чоловічий та жіночий національний одяг.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Yagotin | Дата: 08.06.2018

     Сьогоднішній день Дружби у пришкільному таборі Сонячний пройшов під девізом : «Учись у дружбі жити, вмій дружбою дорожити». Спочатку діти з великим задоволенням подорожували «Чарівною країною дружби». Співали, танцювали, брали участь у вікторинах, добирали вислови про дружбу, згадували казки про дружні стосунки, про товариськість.

     Надзвичайно сподобалися дітям міні-змагання «Ми з другом – найкраща команда» та конкурс побажань "Долоньки дружби".

     День дружби пройшов весело й легко, в атмосфері дружби й розуміння. Адже сварки, непорозуміння, зради, образи – це все отруює наше життя, заважає нам стати щасливими. Будьмо більш терплячими, більш людяними та співчутливими.

 

... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Yagotin | Дата: 08.06.2018

     Поїздка 7 червня до древнього Переяслава з метою ознайомлення учнів мовного табору Смайлик з історично-культурними пам'ятками подарувала багато приємних вражень та відкриттів.

     Із зацікавленням діти слухали розповідь про те, що це перший в Україні музей під відкритим небом, який займає полу близько 25 га. У ньому відтворено побут різних епох від житла часів кам'яної доби до будинків кінця ХІХ століття.

     Загалом тут зібрано майже 300 унікальних об'єктів і 122 пам'ятки архітектури, 20 дворів з хатами, майстерні, біля 30 тисяч цінних історичних, побутових, культурних експонатів.

     Цікаво було побачити, як жили різні верстви населення тих часів. Територія музею дуже мальовнича, будиночки і двори доглянуті, багато яскравих квітників, городів, садків. Все зроблено з турботою та душею за народними традиціями.

... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Yagotin | Дата: 08.06.2018