"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 55 56 »

Мені здається, що про сучасний світ
дуже важливо зрозуміти одну річ:
велике розмаїття інформації
не гарантує її достовірності»
                                                                                                                 Річард Гір


5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день в Ук ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 04.02.2019

“У наших руках – найбільша
 з цінностей світу – Людина. Ми творимо
Людину, як скульптур
творить свою статую з
безформного шматка мармуру:  
десь в глибині цієї мертвої брили
лежать прекрасні риси, які належить добути,
 очистити від усього зайвого”.
 В.О. Сухомлинський

 


   31.01.2019 року відбулося спільне засідання проблемної групи вчителів третіх класів та школа молодого вчителя з теми «Інтегрований підхід до розвитку інтелектуально-творчих у ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.01.2019

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, яке відбулося 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві.
В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 цього дня було проведено заходи інформаційного, просвітницького та виховного характеру: уроки пам’яті, виступи лекторських груп «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави”, виховні години «Моя Україна – єдина і неподільна». В шкільній бібліотеці організовано тематичну виставку - «Історія української державності». Учні та вчителі ... Читати далі »

Переглядів: 793 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.01.2019

Зичим сонця та світлих надій,
Миру й щастя на кожному кроці,
Здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!

Новорічне свято – це без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. Традиційно в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було організовано виставку новорічних композицій .  Своїми роботами діти прикрасили фойє школи, створюючи новорічний настрій для всіх.
З 26 по 28 грудня було проведено новорічні ранки для учнів початкової школи, та новорічне шоу «Новий рік уже на порозі» для учнів 6-8, 9-11 класів.  Нехай ці зимові свята принесуть родинам та рідній Україні добро, мир та бла ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.12.2018

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я.
«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Учнівське самоврядування школи організувало акцію «Молодь проти СНІДу», яка відбулася 30 листопада 2018 року учні розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу. Учні розширили свої знання та оформили просвітницьку виставку  «Стоп СНІД» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

 

... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.12.2018

... історія нас горем вчить,
Щоб не забулось незабутнє.
Бо там, де пам'ять не мовчить,
Там щастям повниться майбутнє.

У Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1  відбулися виховні та тематичні заходи, приурочені до 85-ї річниці   пам’яті жертв Голодомору. Зокрема, упродовж 19 – 24 листопада у школі було проведено виховні години:
1-4 кл. «Були колись страшні часи».
5-8 кл. «Жнива скорботи».
9-11 кл. «Кривава ціна українського хліба 20-30-х років ХХ століття»;
уроки історії на тему: «Жертви голодоморів та політичних репресій» (10 клас),
конференція «Табу на правду». (10-11 класи);
В шкільній бібліотеці було організовано виставку художньої та документальної літератури «Минуле стукає в наші серця».
Учні та вчите ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 25.11.2018

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з 12.11.-16.11.2018 року було проведено тиждень безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня діти нашої школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дорожні знаки, значення деяких з них.
Велика увага приділяється  вивченню правил дорожнього руху  з учнями початкових  класів,  адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час бесід, розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.
Для того, щоб закріплювати знання дітей та сформувати навички дисциплінованого пішохода, дуже важливо організовувати розвивальне середовище з безпеки руху. З учнями 1-4 класів було проведено заняття з правил поведінки пішоходів під час переходу вулиць які пройшли в цікавій невимушеній обстановці.
Учні 1-5 класів переглянули відеофільми та мультфільми про правила дорожнього руху «Ді ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 20.11.2018

Толерантність – це гармонія в багатоманітності
Г.Сковорода

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності, який запровадили у 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості. У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.
Цього дня у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 організовано день толерантності. Педагог – організатор Ткаленко О.В., провела заняття з елементами тренінгу «Цінуємо себе і шануємо інших»  з учнями 5- А, 6 –А класу. Учні на занятті ознайомились з поняттям толерантності, толерантного ставлення оточуючих до суспільства, до певних ситуацій. Учні 5-А класу створили «Планету толерантності», де написали ті людські якості, які вважали головними для толерантної людини.  Учні 3-Б класу на занятті «Вчимося бути толерантними» створили плакат «Килим ідей», на який приклеїли різно ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 16.11.2018

08.11.2018 року в рамках проведення двомісячника благоустрою   в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 трудовим та учнівським колективом було проведено прибирання території школи та прилеглої території.

          

 

 

 

     

Переглядів: 474 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 09.11.2018

25 жовтня 2018 року на базі міського будинку культури відбувся районний  півфінал змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє», де  учні популяризували актуальні професії.
 Команда КВК «220 V» Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 виборола ІІ місце в районному півфіналі серед 11 команд-учасників. Честь Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1  захищали учні нашої школи: Шатнюк Анна (капітан команди, 11 клас),Баглай Тетяна, Ахмадуліна Вероніка, Демус Софія, Біленко Олександр( учні 11 класу), Дядіна Катерина (10 клас), Литвиненко Олександр та Коцар Денис (9 -А класу) . Також команду було нагороджено в номінації «Найінтелігентніша команда» .

Переглядів: 394 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 28.10.2018