"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 55 56 »

     Поміж гори і долини, через тихі води,
    На край світу тя поведуть мерехтливі зорі,
    Сонце в небі прокладе стежку веселкову,
    А росою місяць змиє дрімоту ранкову,
    Вітер радісно зустріне з дальніх країн пташку
    І прошелестить на вушко українську казку.
    
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек присвячений 100-річчю з дня народження В. О. Сухомлинського  в нашій школі продовжується. Учні 3-Б класу (класовод Ковальова Л. О.) разом із бібліотекарем Лисюк К. І. помандрували  у світ казок Василя Сухомлинського. Василь Олександрович – людина, педагог, директор сільської школи, який за відносно коротке життя зумів своїм талантом і працею піднятись до висот світової педагогіки, увійти в наступне покоління з таким наробком, який під силу кільком інститутам. Перегляд документального фільму «Василь Сухомлинський великий педагог, письменник» дав змогу розширити уявлення третьокласників про його життєвий та творчий шлях, тематику творів для дітей. Його твори мають повчальний характер. В них розповідається про різні ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 27.10.2018

                                                        «Людина народжується на світ не для того,    
                                                      щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина
                                                      народжується, щоб лишити по собі слід
              &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.09.2018

У Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Олімпійський тиждень розпочався з єдиного уроку на якому було оголошено план проведення заходів, учні   розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.
   Учні 9-10 класів змагалися на звання найкращої команди волейболістів.  Перед змаганнями було проведено вікторину про виникнення та правила гри. Між учнями початкових класів проведено  турнір  з шахів. Спортивні змагання «Веселі старти»   подарували незабутні враження учням 5 класів.
    Учні 8 класів випробовували свої сили в «Козацьких забавах» у конкурсах «Через купини та пеньки»,  «Хто швидше», «Перетягування канату»,  «Переправа», проведені вікторини для капітанів та вболівальників.
  Було організовано виставку малюнків  «Спорт в житті людини».
В шкільній бібліотеці проведено інформаційні хвилинки про ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.09.2018

Глянув вересень веселий,-
Йти до школи час:
Тільки й чути дружній гомін,
Зустрійчай нас, рідний клас.

1 вересня – це Свято мудрості, добра, котре веде у світ нових знань. Воно сяє посмішками дітей, яскравими квітами, хвилюючою зустріччю з першим вчителем, з новими друзями.
В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 свято приурочене Дню знань розпочалося з вітального слова  виконуючої обов’ язки директора школи Бойко Л.М., яка побажала учням впевнено крокувати в Країну Знань, щоб новий навчальний рік приніс всім лише нові вагомі здобутки.
... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.09.2018

                                                                  

Переглядів: 407 | Додав: Ludmila | Дата: 01.09.2018

Швидко проминули дні роботи пришкільного табору "Сонячний" в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Багато різних конкурсів, екскурсій та вікторин відбулося за ці дні. Вихователі проводили з учнями різноманітні ігри, змагання, мандрівки, екскурсії, а найголовніше - спілкувалися.  
14 червня відбулось урочисте закриття зміни пришкільного табору відпочинку  . Святковий концерт, який підготували вихованці, свідчив про яскраві, веселі та щасливі дні, проведені у таборі, які запам'ятаються дітям на все життя. Після свята веселощі не скінчилися! Діти брали участь у квесті "Табір - територія радості". Потім  всі танцювали  та розважалися на дискотеці.
 Сподіваємося, що дітям дуже сподобалося перебувати у пришкільному таборі, а ми, в свою чергу, із задоволенням будемо робити дітей щасливими, бо для працівників табору немає нічого кращого за радісні оченята та відверті посмішки наших вихованців.
До зустрічі наступного року! ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 14.06.2018

13.06.2018 року у мовному таборі «Smiley» відбувся день цікавих подорожей «The Travelling Day».  Вихованці табору розвивали комунікативні навички на тему «Чому люди подорожують», складали «Mind map», грали у гру «Microphone» «Мікрофон» та «Звідки ти?» «Where are you from»; зробили проекти «Нам весело у таборі» , грали у гру «Вікторина» «Ми подорожуємо містом». Діти здійснили заочну екскурсію по Великобританії, оглянули найвідоміші визначні місця; переглянули фрагменти найпопулярніших мультфільмів на англійській мові.

 

 

 

& ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 13.06.2018

У пришкільному таборі «Сонячний» 13 червня відбулося свято «Міс табору – 2018». Всі зібралися у залі, щоб відзначити красу, талант та чарівність наших юних красунь, учасниць конкурсу. І сьогодні найкрасивіша, найвинахідливіша, найемоційніша отримає головний приз – корону та титул « Міс табору – 2018»!
 
Конкурсна програма  складалася з 8 турів:візитка, інтелектуальний , спортивний, художній, мистецький, казковий, танцювальний.
Безумовно, кожна наша учасниця добре підготувалася до конкурсу, продемонструвавши свої  таланти. Дівчатка співали пісні, демонстрували свої захоплення, змагалися в інтелектуальних іграх, захищали образ свого улюбленого казкового героя, танцювали.  Переможницею  стала  Марченко Анастасія , вихованка загону «Веселка». Решта учасниць були нагороджені титулами: І віце міс- Чепіль Анна, міс артистичність – Приходько Владисл ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 13.06.2018

    Сьогодні в мовному таборі був день казок. Актори з четвертого загону показали інсценізацію до казки «Попелюшка» на сучасний лад. Юним акторам вдалося передати образи героїв казки: короля, принца, Попелюшки, друга принца, феї. Ніхто не помітив, як швидко проминув час вистави. Глядачі тепло сприйняли її, про що свідчать бурхливі оплески.

 

 

 

    

Переглядів: 361 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 12.06.2018

11 червня вихованці пришкільного табору «Сонячний» відвідали  пожежно-рятувальну частину Яготинської РС ГУ ДСНС України у Київській області.
Під час екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Начальник пожежної частини Шекера Ігор Миколайович  розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які ставили діти.  Під час зустрічі начальник  пожежної частини Шекера Ігор Миколайович звернув увагу учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.
Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з проф ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 11.06.2018