"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Жовтень » 8 » День відкритих дверей в Яготинській райдержадміністрації
18:43
День відкритих дверей в Яготинській райдержадміністрації

20 вересня лідери учнівського самоврядування побували в Яготинській районної державній адміністрації, де ознайомилися з роботою структурних підрозділів.    

         Зустріла школярів керівник апарату адміністрації Дьогтяр А.В., яка розповіла учням про роль районної адміністрації в забезпеченні реалізації державної політики, виконанні загальнодержавних, галузевих і регіональних програм, виконанні законів та інших нормативно-правових актів. Ознайомила з  діяльністю,  завданнями, повноваженнями, організацією роботи та роллю районної державної адміністрації у забезпеченні належної життєдіяльності району,   зупинилися на співпраці з іншими територіальними відомствами. Алла В’ячеславівна  акцентувала увагу присутніх, що на даний час в адміністрації працює досить багато молоді і висловила надію, що після проведення ознайомчої екскурсії, в присутніх виникне бажання стати в майбутньому державним службовцем.

Перший відділ, який вітав юних відвідувачів – це  загальний відділ апарату адміністрації (начальник відділу Онищенко В.І.). Учні дізнались, що відбувається зі всіма документами, які надходять до адміністрації, як вони реєструються, зберігаються та як розсилаються на виконання у підрозділи адміністрації. Наступним відділом, хто запросив до себе на гостини став відділ управління персоналом та організаційної роботи апарату адміністрації. Начальник відділу Є.Х.Осьмак розповіла та показала як оформлюються розпорядження, ознайомила з основними напрямами роботи відділу.

Наступною, не менш захоплюючою стала розповідь керівника Центру адміністративних послуг Ірини Близнюк про роботу центру. Ірина Володимирівна, розповіла, які саме адміністративні послуги надає центр, зупинившись на порядку подання документів на отримання послуги.

Завідувач архівного сектору Кисіль О.В., крім того, що ознайомила з роботою свого сектору, так ще і показала школярам архівосховище райдержадміністрації.

  Головний спеціаліст відділу освіти Крамар І. А. провела для учнів екскурсію по кабінетах відділу, ознайомила присутніх з організацією роботи відділу та основними завданнями, що стоять перед освітою району.

Ділячись враженнями про організований   День відкритих дверей в Яготинській райдержадміністрації,  учні визнали її пізнавальною, змістовною та цікавою.

По закінченні зустрічі, начальник відділу управління персоналом та організаційної роботи апарату адміністрації Євдокія Осьмак побажала учням добре закінчити навчальний рік, успішно здати тестування та вступити до  вищих навчальних закладів, а в перспективі пов‘язати своє життя з державною службою.

Переглядів: 568 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0