"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Година краєзнавства
17:57
Година краєзнавства

З метою виховання у дітей патріотичних почуттів, любові до рідного краю в міській бібліотеці для дітей спільно із учнями Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 8-А клас (кл.керівник Савенко С.В.) була проведена година краєзнавства: «О, рідний серцю Яготинський краю, дідів моїх, батьків моїх земля».

На святі були присутні директор Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Шльончик В.М., директор ЦБС Василенко Л.П. і яготинські таланти Олесь Осінній, Людмила Климовська та самодіяльний ансамбль «Оберіг».

Діти розповідали про людей, які жили і живуть у нашому краї і своєю посильною працею примножують його багатство та красу. Поети Яготинщини познайомили присутніх своїми творами про рідний край. Всі з захопленням слухали пісні О.Осіннього у власному виконанні та Л.Климовської у виконанні ансамблю «Оберіг».

До присутніх звернулися гості директор школи Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Шльончик В.М. та директор ЦБС Василенко Л.П., які побажали присутнім доводити  любов до краю своїми вчинками і добрими справами.

 

 

 

 

Переглядів: 681 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0