"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2019 » Квітень » 15 » Ми, молодь, змінимо місто
07:48
Ми, молодь, змінимо місто

Ми, молодь Яготина, змінимо місто!

     27 березня учасники команди «Ніхто крім нас», на чолі з ментором команди, педагогом організатором Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 О.В.Ткаленко звернулись до міського голови Н.М. Дзюби, щодо реалізації учнівського проекту «Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто –Яготин».
     На зустрічі були присутні: заступник міського голови О.І. Федина, начальник  комунального підприємства міської ради «Комунальник» А. В. Стріха, капітан команди «Ніхто крім нас» Анастасія Власова, учениця 8-Б класу, члени команди: Альона Трищук, учениця 8-Б та Сав’юк Ювеналій, учень 11 класу .
     На попередньому спільному обговоренні було вирішено створити тематичні картини на стінах міста в районі «Вокзалу», а на сьогогоднішній день наші учні продемонстрували декілька ескізів .    В рамках Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну» учасники команди поєднали в ескізах сучасні будівлі міста з його історією.
    Реалізований проект дасть право команді «Ніхто крім нас» Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 представляти місто на рівні області.


 

Переглядів: 371 | Додав: innakramar19021986 | Рейтинг: 0.0/0