"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Жовтень » 8 » Основа молодіжної політики це спілкування з молоддю
18:41
Основа молодіжної політики це спілкування з молоддю

 

04 жовтня  2017 року актив учнівського самоврядування Яготинської ЗОШ № 1 побував в  Яготинській районній державній адміністрації, де  відбулася виїздна презентація"Вікна можливостей для молоді" . Захід був проведений для ознайомлення молоді Київщини з можливостями самореалізації, розвитку, реалізації власних ініціатив, а також можливостей партнерства з управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр».

         На цьому заході були присутні: начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА Марина Попатенко, головний спеціаліст управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА Альона Луценко, паланковий отаман та керівник гуртків районного БДЮТ Валерій Шевченко, члени молодіжної громадської ради при голові Яготинської РДА на чолі з головою молодіжною ГР  Лідією Андрієш, завідувач сектора молоді та спорту Яготинської РДА Сергій Шевченко, лідери молодіжного руху та представники молодіжних громадських організацій, актив студентського та учнівського самоврядування, представники ініціативних груп молоді.

На цій зустрічі побували і лідери учнівського самоврядування Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1: Савюк Ювеналій, Шатнюк Анна, Коновалова Діана, Ахмадуліна Вероніка, де взяли участь в  обговоренні  питання розвитку молодіжної інфраструктури, молодіжні центри та молодіжні простори, можливості для молоді у співпраці з управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр».

Була презентована програма «Молодіжний працівник», програма Британської ради «Активні громадяни», програма національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки, програма ЄС «Erasmus+» та інші можливості міжнародної співпраці.

Дана зустріч була вкрай  важливою для молоді. Лідери учнівського самоврядування висловили  сподівання на подальшу співпрацю та реалізацію спільних проектів з молодіжної політики та національно-патріотичного виховання на Яготинщині.

Переглядів: 444 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0