"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Квітень » 13 » Посвята в читачі
19:38
Посвята в читачі

Посвята в читачі

Щороку хвилююча мить чарівної весни у кінці березня приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Книга – це великий чарівник. Гортаючи її сторінки, разом з героями ми відправляємось на далекі планети, опускаємось на морські глибини, опиняємось в іншому часі. Книга - добрий порадник, супутник, друг.

Тиждень читання в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 розпочався в бібліотеці «Посвятою в читачі» першокласників. Учні 1-А класу (класовод Придибайло Л. В.) та 1-Б класу (класовод Ковальова Л. О.) розповідали вірші, співали пісні, розказували прислів’я, приказки про книгу. На свято завітала сама Королева Книга (учениця 3-Б класу Шинкаренко І.), яка повела першокласників у «Книжкове королівство». Привітати нових читачів прийшли Знайко ( учень 3-Б класу Нюхтик В.) і Незнайко (учень 3-Б класу Рябуха В.), Книжечка( учениця 3-А класу Антоненко Ю.). Вони ознайомили учнів з правилами охайного поводження з книгою. Лікар Айболит (учень 3-А класу Ткаленко О.) запросив всіх в «Книжкову лікарню», де навчив дітей лікувати книги. Не забарилися наші чергові гості – Попелюшка (Шевченко Д. учениця 3-А класу) з казки Шарля Перро, Котигорошко (Сав’юк В. учень 3-А класу), Пан Коцький (Яровий Є. учень 3-Б класу), які разом з дітьми розгадували вікторини, складали вірші, співали пісні. «Чистюля книг» (Тарасенко К. учениця 3-А класу) принесла кросворд, з яким першачки справились, а вона не змогла когось забрати в школу Бабусі Ягусі.

На закінчення бібліотекар Лисюк К.І. побажала першокласникам стати активними читачами шкільної бібліотеки та разом крокувати у Країну знань.

Переглядів: 565 | Додав: Yagotin | Рейтинг: 2.0/1