"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Листопад » 20 » Тиждень безпеки дорожнього руху
21:50
Тиждень безпеки дорожнього руху

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з 12.11.-16.11.2018 року було проведено тиждень безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня діти нашої школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дорожні знаки, значення деяких з них.
Велика увага приділяється  вивченню правил дорожнього руху  з учнями початкових  класів,  адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час бесід, розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.
Для того, щоб закріплювати знання дітей та сформувати навички дисциплінованого пішохода, дуже важливо організовувати розвивальне середовище з безпеки руху. З учнями 1-4 класів було проведено заняття з правил поведінки пішоходів під час переходу вулиць які пройшли в цікавій невимушеній обстановці.
Учні 1-5 класів переглянули відеофільми та мультфільми про правила дорожнього руху «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки», а учні 6-11 класів переглянули та обговорили відеофільм присвячується пішоходам .
В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху був проведений квест «Азбука дорожнього руху» для учнів 5-6 класів .
На уроках Захисту Вітчизни у 10-11 класах  був проведений  практикум «Перша медична допомога», під час якого діти відпрацьовували прийоми надання першої допомоги при нещасних випадках у ДПТ.
 Старшокласники і молодші школярі взяли участь у шкільному конкурсі малюнків на тему «Знай дорослий, знай дитя: безпека руху – це життя» (для учнів 1-6 кл.)  і плакатів «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху»  (7-11 кл.).
 В шкільній бібліотеці була організована книжкова виставка «Уроки дорожньої безпеки».
Заходи проведені в рамках   Тижня дорожнього руху    допоможуть дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

    

          

 

Переглядів: 396 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0