"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Грудень » 4 » За майбутнє без СНІДу
20:55
За майбутнє без СНІДу

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Відзначення цього Дня започатковане з 1988 року, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до даної проблеми.

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено  захід з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

1 грудня педагог – організатор  Ткаленко О. В. та практичний психолог Довгаль Л.В. організували для учнів 11- А та 11-Б класів перегляд презентації щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «СНІД – чума ХХІ століття» та провели круглий стіл «За майбутнє без СНІДу. Обери  життя». Підлітки переглянули відео сюжети на відповідну тематику і ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити.

Переглядів: 674 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 4.0/1