"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 11

Солдати! Воїни! Тримайтеся! Ми з вами!

           І серцем, і душею біля вас…

 

Ми молимось за вас, 
Солдати наші дружні, 
Бо в кожного із вас, 
Палає в серці мужність! 

Такі  слова пишуть у листах  діти воїнам АТО. Впродовж трьох місяців учні нашої школи підтримують героїв такими, зігріваючими душу, словами, передають посилки з речами першої необхідності.

  З ентузіазмом підключилися всі школярі до акції «Новорічний подарунок -  воїнам АТО». Власноруч  вив’язали теплі шарфи, шкарпетки, печатки, шапки, светри, які зігріватимуть воїнів у зимовий холод, придбали предмети особистої гігієни. Вкладаючи всю чистоту своїх помислів, любов і віру,  виготовили новорічні листівки та обереги, які захища ... Читати далі »

Переглядів: 795 | Додав: Yagotin | Дата: 11.12.2014

             «Бережи мене, мій законе!»

10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини.. Це свято було засновано4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН.

Двома роками раніше ООН ухвалив Загальну декларацію прав людини, яка стала першим міжнародним документом, в якому були чітко сформовані положення про права людини.

Головна мета свята – торжество в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного. У цей день, зазвичай, згадують про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях світового співтоваристващодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини.

З метою популяризації правових знань серед учнів у шкільній бібліотеці організовано книжкову виставку «Бережи мене, мій законе!»

Нех ... Читати далі »

Переглядів: 710 | Додав: Yagotin | Дата: 10.12.2014