"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 15

       «Ким бути?» - це запитання завжди ставлять перед собою юнаки та дівчата у віці 15-17 років. І буває, що відповісти на нього не так уже й просто. Часом рішення про вибір професії приймається випадково, і в результаті може статися так, що декілька кращих років життя витрачаються марно, не приносячи задоволення, і лише потім приходить усвідомлення допущеної помилки.

       12 січня 2014 року відбувся профорієнтаційний захід для дев’ятикласників «Урок реального життя», який провела головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Гончар Н.М. З учнями було проведено дискусію « Як же запобігти невірного вибору професії? ». Давно відомо, що різні види діяльності вимагають від людини різних якостей, якими не всі володіють у рівній мірі. Тому одне з основних завдань нашого часу – спробувати визначити, які з цих якостей у молодої людини розвинуті найкращим чином і в діяльності якого типу вона змогла б досягти найбільшого успіху та задоволеності. З цією метою дев’ятикласникам запропонували тестування «Карта інте ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.12.2014

           14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Цей день пам’яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.

          Учні школи вшанували пам'ять ліквідаторів ЧАЕС, поклавши квіти до пам’ятного знака, який слугує нагадуванням усім нам про ту страшну аварію й кількість загиблих ліквідаторів. Були проведені виховні години, переглянуті документальні фільми на дану тематику.

Переглядів: 590 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.12.2014