"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Червень » 16

   Промайнув ще один навчальний рік… Літні канікули дітей після напруженої розумової праці не можна уявити без активного відпочинку в селі, на морі, в стаціонарних чи пришкільних таборах. Ось і в цьому році під час канікул школярам сумувати не довелося. З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2015 року  № 89 «Про здійснення заходів щодо організації літніх мовних таборів» та відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 08 червня 2015 року  № 1/9-282 з 30 травня 2015 року по 12 червня 2015 року на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочав свою роботу пришкільний мовний табір «Сонячний», який охопив відпочинком 60 дітей, серед яких учні із соціально-незахищених сімей різних вікових категорій, ті, хто мають статус потерпілих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, діти – переселенці,  діти, чиї батьки відстоюють мир на сході України  і просто обдаровані учні.

Тепер замість звичної науки в стінах рідного навчального закладу малеча буде розважатися та відпочиват ... Читати далі »

Переглядів: 1028 | Додав: Ludmila | Дата: 16.06.2015

А що таке — канікули?
Це літні дні барвисті,
це час, коли нам ніколи
хоча б на мить присісти

   Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Літо – багатозвучна пора, нові друзі, різноманітні розваги. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

      Відразу ж по закінченню навчального року на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочав роботу пришкільний табір «Сонячний» з денним перебуванням, який працював з 30.05.2015 року по 12.06.2015 року. Основними завданнями роботи у таборі є: формування здорового способу життя, стимулювання учнівської творчості, прищеплення любові до праці, звичаїв рідного краю. Щоденно в таборі зранку проводилась лінійка, учні знайомилися з путівкою дня та отримували інструктаж з техніки безпеки.

... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: Ludmila | Дата: 16.06.2015