"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Квітень » 12

      Під час проведення Тижня дитячого читання  захоплюючим заходом  для учнів  7-х класів ЗОШ №І  (кл. керівники - Бондарєва Г.Я. та Костенко Л.С.) був  «Турнір знавців  літератури», який підготувала міська бібліотека для дітей (Братченко Л.М.) разом  з учнями  цих класів. В читальному залі  зібралися  шанувальники книги. Дві команди «Книголюби» (7-А) та «Світочі» (7-Б)  змагалися  між собою, показуючи при цьому  свої  знання, кмітливість та ерудицію у книжковому океані. Діти відповідали на запитання вікторини, готували «літературний бутерброд», демонстрували майстерність на швидкість  «лікування»  книги, показували свої здібності у користуванні довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки. Яскрава книжкова виставка «Читає дитина, читає родина, читає уся Україна» не залишила байдужим жодного читача.

     На закінчення заходу  учні ЗОШ №1  подарували бібліотеці книги, відгукнувшись цим самим на акцію «Подаруй бібліотеці книгу».  < ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Ludmila | Дата: 11.04.2016

11 квітня в рамках проведення  Тижня дитячої книги відбувся захід « Є на світі одна Україна»  з учнями 4-х класів  ЗОШ№1(вчителі  Л.В Придибайло, Л.О.Ковальова), який підготувала бібліотекар молодшого абонементу міської бібліотеки для дітей Шевченко Е.Є.  Захід пройшов в формі  прем’єри  книг про Україну. Клас був прикрашений рушниками, плакатами з зображенням символів України, магнітами з зображенням найвизначніших  куточків держави. І, звичайно, приваблювала до себе  виставка книг як пізнавального, так і художнього змісту. Найголовнішу роль було відведено енциклопедіям : «Україна», «Перлини  України», науково-популярним виданням А.Сокол, О. Конечної «Моя країна Україна»., Д.Іваницької «Дітям про Україну». М.Хаткіної «Листи до Тарасика», «Це , мій сину, твоя Україна»; художнім поезіям –Г.Чубач, В.Бондаренко, В.Зорік.

    Учні , одягнені ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Ludmila | Дата: 11.04.2016