"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Жовтень » 11

Під час Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 10 жовтня з учнями 7-Б класу (класний керівник Алдакімова Л. Л.) було проведено бібліотечну годину. Бібліотекар Лисюк К. І. познайомила  з найвідомішими бібліотеками не тільки України, а всього світу. Далі урок продовжився мандрівкою пам’ятними місцями – «Пам’ятники книгам та їх героям».

Ділячись враженнями про подорож, семикласники наголошували  на позитивних емоціях, отриманому задоволенні від зустрічі із улюбленими книжковими героями; говорили про своє ставлення до книги, як до духовного орієнтира, джерела знань, відданого друга.

Переглядів: 486 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 11.10.2016

Шкільна бібліотека – це справді книжкове королівство, в якому живуть різні книги та їхні герої. А щоб в цьому переконатися, учні 2-А класу (класовод Кудря В. А.) 9 жовтня завітали на бібліотечну урок «Книжечка шукає друзів». «Книжечка» подорожувала від хати до хати, шукаючи діток, які люблять читати. Виявилося, наші школярі полюбляють читати, шанують свою рідну українську мову.

Діти розгадували загадки, складали прислів’я та приказки про книгу, провели конкурс «Звернення книги» та переглянули мультфільм «Гришині книжки». А на завершення  бібліотечного уроку шкільний бібліотекар Лисюк К. І. закликала дітей любити, шанувати книги та бережливо ставитися до них.

Переглядів: 467 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 11.10.2016