"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Батьківські збори
18:43
Батьківські збори

Здоров’я – це повнота духовного життя, радість, ясний розум.

Твоє здоров’я – у твоїх руках.

В.О. Сухомлинський

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулися батьківські збори на тему «Співпраця сім’ї та школи у формуванні навичок культури поведінки та засад здорового способу життя».

Формування здорового способу життя – одне з найголовніших завдань виховання юної особистості. Адже здорове молоде покоління є запорукою здорового суспільства нашої країни. На сучасному етапі великого значення набуває проблема збереження генофонду нації, зміцнення фізичного, духовного здоров’я кожної дитини наголосила у своєму виступі директор школи Шльончик В.М.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Огієнко Л.М. розповіла про профілактику негативних явищ в учнівському середовищі та формування ціннісного ставлення до власного здоров’я, звернувши увагу батьків на збереження і зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей.

Також в роботі зборів взяли участь лікарі Яготинської ЦРЛ: Ральченко О.А. – лікар-педіатр, Чуб А.П. – лікар-дерматолог, Пінчук О.П. – лікар-нарколог, які в своїх виступах зупинилися на питаннях: щеплення, здорового харчування, профілактики шкідливих звичок. На проблемах з якими стикаються підлітки в повсякденному житті та шляхи їх вирішення були темою виступу головного спеціалісту служби в справах дітей і сімї Шульга Н.С.

Голова батьківського комітету Бережний В.А. звернувся до батьків посилити контроль за проведення вільного часу дітьми під час новорічних та різдвяних свят.

Директор школи Шльончик В.М. надала звіт про використання бюджетних, спонсорських та батьківських коштів у 2017 році та відповіла на запитання батьків.

Здоров’я наших дітей в наших руках.

Переглядів: 696 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0