"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Вересень » 15 » День безпеки життєдіяльності
18:39
День безпеки життєдіяльності

 

З Днем рятівника!

Бажаємо у важку годину вам не здаватися,

З ангелом-охоронцем разом залишатися.

Для багатьох з нас повсякденна робота співробітників МНС залишається непоміченою, тому що ми не стикаємося з катастрофами або негодою кожен день свого життя. Однак бригади МНС рятують чужі життя щодня, щогодини, щохвилини.

 Напередодні професійного свята рятувальники Яготинського району завітали до нашої школи для проведення Дня безпеки життєдіяльності. Спільно з адміністрацією школи було проведено урок, присвячений діяльності пожежної охорони в Яготинському районі, проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з дітьми щодо поведінки в школі, дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

На подвір’ї школи були проведені практичні заняття з технікою. Та найбільше позитивних емоцій у школярів викликав пожежний автомобіль. Треба було бачити повні щастя і захоплення очі дітей коли вони сідали в нього та відчували себе рятувальниками.

Без сумніву, цю зустріч школярі запам’ятають на усе життя. Та найважливіше, що вони отримали такий потрібний їм урок з безпеки життя. Також до цього дня було проведено та організовано вікторини з питань дій у надзвичайних ситуаціях, конкурс малюнків «Героїчна професія - рятувальник».

 

 

 

Переглядів: 613 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0