"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2019 » Лютий » 20 » ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ - ПРОСТО ЙДУТЬ.......
20:35
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ - ПРОСТО ЙДУТЬ.......


                                  Нам треба об’єднатись воєдино,
                                  Бо мрії й прагнення у нас одні-
                                  Щоб стала вільна й сильна Україна , 
                                  Ми скажемо разом: «Ні-війні».

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.
У Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 19.02.2019 р.  відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання  учнів у національно – патріотичному дусі.
  20.02. 2018 року  усі  учні  прийшли до школи в національному одязі. У всіх класах упродовж тижня пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховна година «Пам’яті трагічних днів» для учнів 1-4 класів; години спілкування «Слава небесній сотні» для учнів 5-7 класів;  «Зима, що нас змінила» для учнів 8-9 класів.
Учні 7-го класу  організували та провели інформаційну акцію «Білий журавель», а також шкільну лінійку «Небесна сотня білих журавлів» для учнів 5-8 класів.  «Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати! -підсумували учні- організатори заходу.
   Учні 11 класу разом із вчителем історії Черко Н.П. та за участю районної дитячої бібліотеки провели Годину історичної пам’яті «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе» для учнів 8-9 класів. Старшокласники поіменно згадали героїв, які  загинули на Майдані Незалежності і  ціною жертовності  показали, що наш український дух  є незламним, а народ  – нескореним. .
   

                                                                                                               

Переглядів: 467 | Додав: innakramar19021986 | Рейтинг: 0.0/0