"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Січень » 23 » Я - Європеєць
11:36
Я - Європеєць

Наша Україна є європейською країною  тому, що наш народ з давніх-давен сповідує принципи незалежності і свободи, які притаманні багатьом народам інших європейських держав.

З метою формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав та свобод людини, високих соціальних та культурних цінностей Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні провела ІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – Європеєць».

Учениця 11-А класу нашої школи Смаглій Мар’яна зайняла ІІ місце у фіналі даного конкурсу, проявивши оригінальність, креативність, неординарний погляд та активну громадську позицію. 22 січня 2015 року учениця була запрошена в м.Київ, Посольство Литовської Республіки в Україні для участі в урочистому нагородженні переможців конкурсу. Разом з Мар'яною на нагородженні були присутні вчитель української мови та літератури Алексеєнко Н.М. та її батьки Смаглій І.М., Смаглій І.Б.. Диплом та цінний подарунок Смаглій М. вручили заступник Міністра освіти і науки України Полянський П.Б., тимчасово Повірений у справах Литовської Республіки  в Україні Гвідас Кєрушаускас, заступник Міністра молоді та спорту України, представник Всеукраїнської молодіжної організації "Серце до серця".

   Вітаємо Смаглій Мар'яну з перемогою!

 

               

                

 

Переглядів: 730 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 5.0/1