"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2023 » Квітень » 20 » Харчування дітей під час дистанційки
20:08
Харчування дітей під час дистанційки

1. Загальні рекомендації щодо харчування школярів вдома під час дистанційного навчання базуються на сучасних принципах науки про харчування та кращій міжнародній практиці, які доречи стали підгрунтям для реформи шкільного харчування в Україні.
   Враховуючи той факт, що харчування має важливе зачення для дитини, забезпечує гармонійний ріст, фізичний і нервово-психічний розвиток, стійкість до дії інфекцій та інших несприятливих факторів навколишнього середовища наполегливо рекомендуємо  дотримуватися рекомендацій Олега Швеця, президента Асоціації дієтологів України, викладених в інфографіці МОЗ України «Харчування дітей під час дистанційки».


2.  Внаслідок повномасштабного вторгнення російського війська в Україну, ми вже рік живемо в екстремальних умовах, які нажаль вже стали для нас буденністю та вимагають застосування чітких алгоритмів дій на будь-який випадок.
   Перелік продуктів харчування, які треба мати з собою, щоб дитина отримувала повноцінний раціон у розрахунку на 1-2 доби викладений в інфографіці «Які продукти та напої покласти дитині у тривожну валізку?», розробленій МОЗ України разом з головою асоціації дієтологів України Олегом Швецем.

Переглядів: 106 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0