"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Міжнародний день Миру
15:25
Міжнародний день Миру

Хай буде мир віднині і довіку!

Хай буде мир й замовкнуть війни злі.

 І сльози щастя на своїх обличчях

Відчують всміхнені усюди матері.

 

         Символічно, що визволення Яготина припадає на Міжнародний день Миру. Ми знаємо ціну миру, адже ця тема актуальна для нас і сьогодні, коли на сході України триває війна, яка в рази підступніша, адже не оголошена агресором.

         До Міжнародного дня Миру у нашій школі проведено заходи: виставка квітів і композицій, присвячених даній тематиці; виставка дитячих малюнків «Ми за мир»; виготовленням листівок для наших воїнів, що знаходяться в зоні АТО .

Незабутня зворушлива зустріч учнів 9 класів відбулася з учасником АТО молодшим лейтенантом Дворецьким С.І. Сергій Іванович з болем у серці згадував місяці, дні і хвилини жахливої війни на Сході. Затамувавши подих, учні слухали розповідь воїна , з надією вслухалися в кожне його слово  і вірили, що з такими захисниками - перемога буде за нами .

Учні 8 класу зустрілися з волонтером Осьмак Є.Х., яка розповіла про допомогу, що надається воїнам АТО від жителів Яготинщини. Поділилася враженнями від зустрічі з нашими героями – захисниками. В свою чергу, восьмикласники  із задоволенням розповіли про свою волонтерську допомогу воїнам АТО  .

 

 

Переглядів: 671 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0