"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Міжнародний день толерантності у школі
18:29
Міжнародний день толерантності у школі

ДО СЕРЦЯ ЙДЕ ЛИШ ТЕ, ЩО ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ

     Сьогодні, 16 листопада, у всьому світі відзначають Міжнародний день толерантності. Його запровадили ще у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ці принципи закріпили у «Загальній декларації прав людини», що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

     З нагоди цього дня в Яготинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 за участю начальника відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Степанченко М.Т.  проведено акцію «Будьмо – толерантними», до якої долучилися учні, вчителі, батьки, працівники відділу освіти.

     В ході проведення акції  для учнів 7-8 класів було організовано  заняття з елементами тренінгу «Молодь за толерантність». Діти ознайомились з поняттям толерантності та ознаками толерантної людини, мали нагоду відпрацювати у конкретних життєвих ситуаціях модель толерантної поведінки.  Для учнів 10 та 11 класів проведено круглий стіл на тему „ Для мене толерантність - це.....”. А також було продовжено благодійну акцію «Ти - не один!» по збору коштів на лікування учня 3-А класу Яготинської ЗОШ №1  Циберчука Артема.

Переглядів: 756 | Додав: Yagotin | Рейтинг: 0.0/0