"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Березень » 7 » Найкращі вітання жінкам!
17:03
Найкращі вітання жінкам!

 

Із святом весни, краси і любові!

Хай щастя і радість несе кожна мить,

Всього у житті хай буде доволі,

На кожному кроці завжди хай щастить!

        Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світла й миру, домашнього вогнища й добробуту. Так уже в людському суспільстві ведеться, що від чоловіків вимагається висока  дисциплінованість і відповідальність, принциповість і мужність, сила духу й витримка, але ж всі ці якості притаманні й вам, дорогі жінки. Незмірний тягар взяло жіноцтво нашого краю, як і всієї України, на свої тендітні плечі в цей непростий час. Україна пишається й завдячує вашій жіночій мудрості, мужності, що підтримує вогник надії на краще своїм милосердям, душевним теплом. І саме завдяки жінкам, їх любові й доброті ми долаємо негаразди, не втрачаємо надії та віри. Ми свідомі того, що без підтримки представниць прекрасної половини людства, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому житті.

     З нагоди свята учні сердечно привітали всіх жінок нашої школи. Дякували  за материнську ласку й мудрість, ніжність і добре слово.

Бажали, щоб  щастям сяяли  очі кожної жінки, щоб щодня відчували себе коханими, єдиними й неповторними, а вогонь благородного жіночого серця ніс у світ тепло, яке ріднить людство жагою до миру та життя.

 

 

Переглядів: 537 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0