"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Травень » 25 » Останній дзвоник в небі пролунав
19:05
Останній дзвоник в небі пролунав

    Ранішній гомін і квіти з вітаннями,
    Барви святкові і зелень рясна –
    В зошиті, списаному до останнього,
    Крапку упевнено ставить весна!


25 травня – найочікуваніший і найбажаніший день для кожного школяра та, мабуть, і вчителя. Після напруженого року передавання і здобування знань вони нарешті можуть відпочити, подалі закинути книжки та зошити і насолоджуватися літніми канікулами.
В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 свято Останнього дзвоника розпочалося з вітального слова  директора школи Шльончик В.М., яка подякувала за плідну та результативну роботу учнівському, педагогічному та батьківському колективам.  
Естафету поздоровлень продовжив голова Яготинської РДА В.С.Шмигановський, який побажав   одинадцятикласникам витримати всі випробування дорослого життя, здобути омріяну професію, реалізувати свої життєві плани і задуми, впевнено і гордо представляти рідний край у європейській і світовій спільнотах, а решті учнів побажав весело і цікаво провести літні канікули.
Учні приймали   вітання від депутата Київської облради, голови правління ТДВ «Яготинський маслозавод», випускника першої школи О.О.Сіренка.
Спільно з директором школи Шльончик В.М. голова РДА Шмигановський В.С. вручив дипломи Департаменту освіти Київської ОДА переможцям і призерам обласних олімпіад і конкурсів.
Випускники прощалися зі школою, випустивши у небо жовті та блакитні кульки:
Відлітають вони немов голуби,
Випускників чекають миті радості весни,
І не зітруть спогадів дитинства з пам’яті ніколи
І колись повернуться у рідну школу

 

 

    

  

Переглядів: 552 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0