"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 10 » Прояви турботу та обачливість
08:44
Прояви турботу та обачливість

1 грудня відзначаться Всесвітній день боротьби зі СНІДом – жахливої хвороби, від якої щодня помирають тисячі людей.

         Багато про СНІД уже відомо, але щодня з’являється нова інформація про цю хворобу та її наслідки. Водночас накопичено певний багаж знань, використання якого, коли й не зупинить поширення хвороби, то хоча б загальмує його.

         З метою привернути увагу молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки та вироблення активної життєвої позиції, в цей день у школі були організовані  та проведені заходи.

         Для учнів 11-х класів волонтери МАУП розповіли багато цікавої інформації та провели ігри, тренінги.

         Учні 8-9 класів прослухали лекцію «Що таке СНІД та як від нього захиститися» від представника соціальної служби у справах дітей сім’ї та молоді О. Б. Твердохліб.

         Практичним психологом та соціальним педагогом Орихон І.І., спільно із класним керівником 10 класу Пархацькою Т.М., була проведена виховна година «Прояви турботу та обачливість» для 10 та 11 класів. Учнями було розглянуто: коли були зафіксовані перші випадки захворювання на СНІД, як людина дізнається, що вона ВІЛ-інфікована; як поводити себе з людиною, яка хворіє на СНІД та переглянули  і обговорили фільм для молоді «Життя на повну силу».

         Учні 9-х класів взяли участь у свічковій ході в центрі міста, з розміщенням свічок у вигляді символічної «червоної стрічки».

Переглядів: 933 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0