"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Грудень » 30 » Рік новий вирушає в дорогу
19:57
Рік новий вирушає в дорогу

Новий Рік - свято улюблене з дитинства. І тільки в дитинстві можна з головою поринуть у чари і самому побачити казку, подарунки, ялинку, Діда Мороза. Святкову атмосферу в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 створили самі учні, прикрасивши вестибюль школи власноруч виготовленими новорічними композиціями та стіннівками з найкращими побажаннями. Головна прикраса - ошатна красуня ялинка.

 І, звичайно ж, який же може бути Новий рік без новорічних ранків! Для учнів початкових класів – це найочікуваніше свято, адже вони можуть перевтілитися в улюбленого героя, розіграти новорічну сценку, здійснити фантастичну подорож, поводити хороводи та взяти участь у іграх-забавах з Розбійниками, Вогняним Півнем, Сніговою королевою,  Попелюшкою.  Звичайно, отримати подарунок та привітання від Діда Мороза та Снігуроньки .

Учні 5- 8 класів взяли участь у розважально- конкурсній програмі «Міс Снігуронька 2017», де змогли показати свої таланти, ерудованість, кмітливість, пограти в ігри з глядачами. «Міс Снігуронькою 2017» стала Марчук Вікторія (6- А клас) та Стеценко Вікторія(7- А клас).

Старшокласники заздалегідь готувалися до новорічного КВК. Команди «Кока-кола»( 9 клас), «На своїй хвилі» (10 –А клас), «Усмішка» (10- Б клас) протягом години вели між собою дружню, запеклу боротьбу та дарували присутнім гарний настрій, приємні емоції, проявили свою ерудованість, артистичність, кмітливість. Результат – перемогла дружба! Усі команди отримали в нагороду  солодкі призи.

Шкільні новорічні свята закінчилися, та яскраві враження від них ще надовго залишаться в пам’яті школярів.

 

Переглядів: 510 | Додав: Yagotin | Рейтинг: 0.0/0