"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Травень » 29 » Свято Останнього дзвоника
17:30
Свято Останнього дзвоника

Дзвенить сріблясто в тиші урочистій
Дзвінок дитинства, юності пора.
І сяє в небі сонце променисте,
А навкруги — весела дітвора.


   Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника. На святі лунали пісні  та слова подяки вчителям від випускних 11-х класів. А перші вчителі – Придибайло Л.В. та Ковальова Л.О. згадали як 11 років тому зустріли їх, маленьких, трішки збентежених, на порозі рідної школи і повели у храм науки. Першокласники щиро заздрили випускникам та бажали їм здійснення мрій.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто захищав нашу землю, виборюючи право на мирне та щасливе сьогодення: учасників Другої Світової війни, АТО, Героїв Небесної Сотні.

Привітати вчителів, учнів та їхніх батьків з традиційним шкільним святом до Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 прийшли: завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Остапенко Н.О., депутат міської ради Левченко І.П., начальник ПРАТ «Яготинський маслозавод», депутат обласної ради Сіренко О.О., начальник Яготинського ЖЕКа Стріха А.В.

       Директор школи Шльончик В.М. зачитала вітання з нагоди свята Останнього дзвоника від т.в.о. голови Яготинської РДА  А.Ю.Давиденка.  Звертаючись з вітальним словом до педагогічного, учнівського, батьківського колективів, Віра Михайлівна привітала їх із успішним завершенням навчального року. Завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Остапенко Н.О. вручила грамоти та подяки переможцям районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів за підписом т.в.о. голови Яготинської РДА А.Ю.Давиденка, побажала миру, добра, вагомих результатів у майбутньому. Депутат міської ради Левченко І.П. побажав учням продовжувати славні традиції «першої» школи. До привітань депутата  міської ради приєднався   випускник  школи Сіренко О.О. Він побажав випускникам вдало здати  ЗНО та вірно обрати свій шлях, а учням школи веселих канікул.

      По закінченню заходу  одинадцятикласники випустили в небо синьо-жовті кульки, а  учні  початкових та середніх класів створили красивий флеш-моб в знак єднання України – нашої країни, бо тут наше коріння, без якого не можна жити в світі!

 

   

     

 

 

Переглядів: 604 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0