"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Вересень » 2 » Свято Першого дзвоника
19:02
Свято Першого дзвоника

 Знову вересень ступив на наш поріг,

Святкує свято вся наша країна,

Своє майбутнє, зміну молоду

Благословляє нині Україна!

     Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей перший день осені постає в пам’яті  відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.

   У цей день Яготинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 привітно відкрила двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запросила на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів  одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених вчителів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.

На святі Першого дзвоника були присутні:

- Лисенко С.В. – голова Яготинської районної ради;

  • Левченко І.П. – депутат міської ради;
  • Сіренко О.О. – начальник ПРАТ «Яготинський маслозавод», депутат обласної ради;
  • Бережний В.А. – голова батьківського комітету школи.

 Директор школи Шльончик В.М. привітала всіх присутніх з нагоди свята. Одинадцятикласникам побажала успішно завершити останній навчальний рік та скласти ЗНО, першокласникам – впевнено мандрувати незвичайними стежинами в незвідану країну Знань, усім присутнім – миру, здоров’я та добробуту в сім’ях.

 Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто захищав нашу землю, виборюючи право на мирне та щасливе сьогодення: учасників Другої Світової війни, АТО, героїв Небесної Сотні.

З вітальним словом виступили: голова Яготинської районної ради  Лисенко С.В., начальник ПРАТ «Яготинський маслозаводу», депутат обласної ради Сіренко О.О та депутат міської ради Левченко І.П. Вони побажали педагогічному, учнівському та батьківському колективам успішного навчального року, творчих злетів та продовжувати славні традиції  школи.

 

 

    

 

Переглядів: 553 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0