"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Березень » 28 » Тиждень початкових класів
20:37
Тиждень початкових класів

Кожен день у нас

цікавий, веселий,

плідний і яскравий.

         У школі пройшов тиждень початкових класів, який розпочався лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отримання завдань та активну участь у всіх запланованих заходах.

         Змістовними та захоплюючими були уроки природознавства в 3-А класі з теми «свійські тварини» (вчитель Придибайло Л.В.) та в 4-Б класі з теми «Рідний край на території України» (вчитель Іваненко О.П.).

         Надовго запам’яталося дітворі КВК-вікторина «Знавці української мови» серед четвертокласників  (вчителі Кудря В.А., Іваненко О.П.).

         Незабутнє враження на школярів справив бал ввічливості «Будь ласка, спасибі і будьте здорові – слова необхідні й корисні у мові» у2-Б класі (вчитель Цибуля Н.М.) та гра-подорож «У країні рідної мови» у2-А класі (вчитель Мосьпан Л.П.).

         Весело пройшли спортивні змагання:

- «Лицарський турнір» між хлопцями 4-х класів (вчителі Кудря В.А. та Іваненко О.П.);

- «Веселі естафети» між учнями 2-х класів (вчителі Мосьпан Л.П. та Цибуля Н.М.);

- шаховий турнір між учнями 3-х класів (вчителі Ковальова Л.О. та Придибайло Л.В.);

- «Ні хвилиночки не гаймо та зарядку починаймо!» - конкурс на краще виконання вправ ранкової гімнастики між учнями 1-х класів (вчителі Перетятько Н.М. та Радіонова Н.Г.).

      Не менш  захоплюючими були відкриті уроки з математики в 3-Б класі з теми: «Множення і ділення розрядних чисел на одноцифрове» (вчитель Ковальова Л.О.), в 2-А класі «Вправи і задачі на засвоєння таблиці числа 5» (вчитель Мосьпан Л.П.).

         Вчителі Радіонова Н.Г. та Перетятько Н.М. провели для учнів 1-х класів пізнавальну гру «Цікава математика». Малеча із задоволенням розв’язувала задачі-жарти, задачі-загадки, математичні ребуси та кросворди.

 

Переглядів: 2045 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0