"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2017 » Вересень » 1 » Вперед за знаннями
17:20
Вперед за знаннями

Вперед по нову порцію знань!

       Хтось тільки розпочав своє знайомство зі школою, а дехто незабаром говоритиме їй: «Прощавай!», як, наприклад, учні 11-А та 11-Б класів Яготинської ЗОШ –ІІІ ступенів № 1. Через рік 37 одинадцятикласників залишать рідну альма-матер та підуть шукати власну стежину в дорослому житті. Їм на зміну цього річ прийшло 44 випускники дошкільних навчальних закладів.

       Урочистості з нагоди Дня знань тут розпочалися з винесення Державного прапора та виконання Державного гімну України (як завжди, найкраще було чути тоненькі голосочки початківців). Потім свою шкільну родину зі святом знань вітала директор школи Шльончик В.М. Вона бажала вихованцям «першої» нестримного прагнення вчитися, розвиватися, шанувати вчителів і батьків, які щодня піклуються про них, а первачкам – кожного ранку з радістю крокувати до школи, а також подякувала голові правління ПрАТ «Яготинський маслозавод» Олександру Сіренку за постійну підтримку та допомогу їхньому навчальному закладу. До привітань приєднався представник маслозаводу Юрій Радченко, який переконував дітей у тому, що «…чим краще будете вчитися, тим краще будете жити».

       Традиційно учасники урочистої лінійки вшанували хвилиною мовчання загиблих у роки Другої світової війни та під час антитерористичної операції на сході країни, кращі учні поклали квіти до стели лейтенанта Григорія Посітка, школярі вітали улюблених учителів букетами квітів, випускники вручали подарунки новій зміні, давали їм настанови, потім разом відпускали у небо кульки, співали пісні, танцювали, а потім першокласники Віталій Радіонов та Мирослава Мартинюк разом зі старшими «колегами» Віталієм Гордієнком та Тетяною Білокур поклали школярів першим шкільним дзвінком на перший урок.

Переглядів: 609 | Додав: Yagotin | Рейтинг: 0.0/0