"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2014 » Листопад » 26 » Засідання районного МО вчителів початкових класіів
19:16
Засідання районного МО вчителів початкових класіів

Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів

Мова не тільки засіб спілкування,
а щось більш значуще

О.Гончар

          Головним завданням Державного стандарту початкової загальної освіти є гармонійний розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності та формування в учнів вміння вчитися. Над вирішенням проблеми «Творчий підхід до формування усіх видів мовленнєвої діяльності першокласників» працювали вчителі початкових класів на засіданні районного методичного об’єднання, яке відбулося на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

       Педагоги мали змогу спостерігати за використанням вчителями Яготинської ЗОШ І-​ІІІ ступенів № 1 Радіоновою Н.Г. та Перетятько Н.М. інноваційних технологій, активних форм навчання при вивченні української мови в 1 класі. Вміла організація вчителями мовленнєвої діяльності спонукала до формування комунікативної компетентності учнів, вироблення в них мотивації навчання української мови. Вчителі використовували сюжетно-​рольові ігри, творчі завдання, заохочували учнів до висловлювання власних думок і вражень.

       Директор Яготинської ЗОШ І-​ІІІ ступенів № 1 Шльончик В.М. розповіла учасникам засідання про напрямки роботи школи І ступеня.

       В ході засідання методист районного методичного кабінету Висоцька Н.І. ознайомила вчителів з основними розділами проекту Концепції розвитку освіти України на 2015 – 2025 роки. Відбулося обговорення Концепції, де вчителі висловили думки і пропозиції.

 

Переглядів: 709 | Додав: Yagotin | Рейтинг: 0.0/0