"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 23

Поспішає зима, поспішає,
Підганяє мороз, холоди:
Скоро, скоро з далекого краю
Рік Новий завітає сюди


 

    Новий Рік – це саме довгоочікуване свято, як для дорослих так і для дітей. До нього, як правило, готуються заздалегідь: купують та виготовляють подарунки, пишуть вітання для того , щоб свято пройшло яскраво і запам'яталося надовго.

    Готуються до Нового року і учні нашої школи. З 22 грудня проходить конкурс  «Новорічна композиція» , де учні мають змогу втілити всі свої новорічні фантазії. Милують око святкові композиції всіх учасників, серед яких особливо вирізняються композиції таких класів: 1-А, 2-А, 3-Б, 4-Б, 5-А, 8-Б,11-Б. ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.12.2014

          Під такою назвою пройшло чергове засідання літературно-пізнавального клубу «Я люблю Україну», яке провела бібліотекар молодшого абонементу міської бібліотеки для дітей з учнями 4-А та 4-Б класу ЗОШ №1 (класоводи В.А. Кудря, О.П. Іваненко) та вчителем музики А.М. Кудрявською.

          Споконвіку пісня була таким же символом України, як хліб, калина, рушник, віночок, вишита сорочка. «Пісня і праця – дві великі сили, - писав І. Франко.

           Протягом святкового яскравого дійства четверокласники прослідкували шлях розвитку пісні – від першої маминої колискової до сучасних пісень, більшість з яких стали народними.< ... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.12.2014