"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Лютий » 18

Час і досі не загоїв рану –

Цей одвічний біль Афганістану…

      17 лютого 2015 року відбулася зустріч учнів 10 та 9-Б класів з воїнами- інтернаціоналістами, учасниками бойових дій в Афганістані: Проциком М.І., Ляшенком В.С., Бранцем С.М.. Зустріч була приурочена 26 річниці з дня виводу радянських військ з території Афганістану.

     Учні 10 класу (класний керівник Пархацька Т.М.) підготували короткий історичний екскурс та поетичну композицію, присвячені подіям 1979-1989 років в Афганістані.

       Запрошені розповіли про те, що, потрапивши на палаючу афганську землю, вони всім серцем прийняли її біль як свій, і до останнього подиху захищали інтереси її багатостраждального народу. І в ім᾽я волелюбного афганського народу, в ім’я ми ... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: Ludmila | Дата: 18.02.2015

    Спорт має дивовижні властивості. Він робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища, часто приносить масу позитивних емоцій. Наприклад, при перемозі улюбленої команди. Так сталося і з нашою баскетбольною командою дівчат, які 14 лютого  вибороли перше місце серед баскетбольних команд міських шкіл.

 Команда у складі: Бойко А., Михайлик В., Сукур А., Стукаленко А., Костини М., Устименко А., Зикової А.  переконані, що спорт формує культуру оптимізму, культуру бадьорості і допомагає бути морально здоровим.

                                            Вітаємо наших переможців!

Переглядів: 515 | Додав: Ludmila | Дата: 18.02.2015