"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Березень » 31

Щороку хвилююча мить чарівної весни у березні приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Який припадає на шкільні березневі канікули.

         Так і в цьому році в шкільній бібліотеці  «Книжчині іменини» відкрились 23 березня літературним святом «З книгою жити – з добром дружити», де була представлена мультимедійна презентація «Сузір’я вічного й святого дитяча книга на землі», яке було проведено учнями 5-А класу (кл.керівник Савенко С. В.). «Чарівні літери» розповіли дітям, як, коли і звідки прийшла до людей книга. За допомогою презентації познайомилися з найбільшою книгою в сівті – «Суперкнигою» та найменшою – «Кобзар» Т. Шевченка, яка була створена українським майстром М. Сядристим.

         Перетворившись на акторів, учні показали цікаву інсценівку «Як кіт Ярош друга шукав&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 839 | Додав: Ludmila | Дата: 31.03.2015

    З 10 березня по 20 березня 2015 року в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 проходив тиждень іноземної мови «Україна – моя Батьківщина». Розпочався тиждень виставкою стінгазет на тему «Україна».

    11березня вчитель англійської мови Бондарєва Г. Я. разом з учнями 5-Б класу показали проектні роботи“PlacestovisitinUkraine”, а учні 6-А класу (вчитель Бондарєва Г. Я.) створили презентації «Україна – моя Батьківщина».

   13 березня не забули згадати про історію України. Учні 11-Б класу разом із вчителем німецької мови Большаковою Ю. А. провели конференцію «Сторінками української історії» („Durchdie Sätzevon Ukrainische Geschichte“).

   16 березня вчитель англійської мови Тимінько Л. М. провела в 11-Б класі ігрове шоу “I Love Ukraine”.

   17 березня 2015 року ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: Ludmila | Дата: 31.03.2015