"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Березень » 31 » Всеукраїнський тиждень дитячого читання
16:27
Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Щороку хвилююча мить чарівної весни у березні приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Який припадає на шкільні березневі канікули.

         Так і в цьому році в шкільній бібліотеці  «Книжчині іменини» відкрились 23 березня літературним святом «З книгою жити – з добром дружити», де була представлена мультимедійна презентація «Сузір’я вічного й святого дитяча книга на землі», яке було проведено учнями 5-А класу (кл.керівник Савенко С. В.). «Чарівні літери» розповіли дітям, як, коли і звідки прийшла до людей книга. За допомогою презентації познайомилися з найбільшою книгою в сівті – «Суперкнигою» та найменшою – «Кобзар» Т. Шевченка, яка була створена українським майстром М. Сядристим.

         Перетворившись на акторів, учні показали цікаву інсценівку «Як кіт Ярош друга шукав» О. Асема з головним героєм – котом – вдало відтворив учень 5-А класу Зуєнко Максим, а в «Золотому ключику» - Мальвіну – Стеценко Вікторія; Буратіно – Мартиненко Олег. На закінчення свята діти проспівали під акомпанемент учителя музики А. М. Кудрявської пісню про казкову країну-бібліотеку, де живуть найрізноманітніші герої з книжок.     

         Під час проведення Тижня дитячого читання в шкільній бібліотеці проходили ряд масових заходів: брейн- ринг «Світ моїх казок» з учнями 4-х класів (класоводи Кудря В. А. Та Іваненко О. П.), вікторина-конкурс «У світі казок» з учнями 3-А класу (класовод Придибайло Л. В.), які дали змогу розібратися, хто як читає і як часто відвідує бібліотеку.

         Закриє Тиждень книги літературно-музичне свято «Сторінками улюблених книг», де учні 3-Б класу (класовод О.О. Ковальова) зроблять невеличку мандрівку в «Книжкове королівство» учням 1-х класів за допомогою казкових героїв: Оле-Лукойє, Чаклуна, Котигорошка, Телесика, Кривенької качечки... .   Сам Доктор Айболит (учень Ткаченко Владислав) перевірить, чи всі першокласники знають правила поводження з книгою. А Королева книг (Трищук Наташа ) та Книга (Сідненко Наташа) запросять всіх маленьких друзів стати читачами нашої шкільної бібліотеки.

        
           

 

 

Переглядів: 839 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0