"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Травень » 23

Оберіг-сорочку вишила для сина.

Візерунком стали квіти України:

маки та волошки,мальви біля хати.

Долю для дитини вишивала мати.

 

В Україні 21 травня 2015 року відзначають День вишиванки - свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння національного вишитого одягу та об'єднати українців.

  Основною метою Дня вишиванки є збереження українських цінностей і їх популяризація серед молоді та населення держави в цілому. Вишиванка - символ, який об'єднує українців, незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: Ludmila | Дата: 23.05.2015

   

 Щорічно в третю неділю травня українська громадськість відзначає День пам’яті жертв політичних репресій. В цей день ми згадуємо кожного, хто став жертвою політичних репресій, був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі, згадуємо розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів.
    З нагоди відзначення цієї важливої історичної дати в школі  проведено  ряд заходів. Зокрема  проведений Єдиний урок до Дня пам’яті жертв політичних репресій, відбулася конференція «Злочин, якому немає прощення» та круглий стіл, присвячений 71-річниці репресії кримських татар з учнями 11 класів, викладка літератури в шкільній бібліотеці «Минуле з гірким присмаком».

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 810 | Додав: Ludmila | Дата: 23.05.2015

Родина – це не просто термін,

Який у словнику знайдеш.

Родина – тихий серця шепіт,

З яким ти по життю ідеш.

Серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць займає сім’я, родина. «З родини йде життя людини» - говорить українська народна мудрість.

З нагоди Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї учні 10 класу (класний керівник Пархацька Т.М.) спільно з міською бібліотекою провели виховну годину «Родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті». Десятикласники з гордістю зачитували слова про батьків, про сім’ю, адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: Ludmila | Дата: 23.05.2015

Усім відомо, що без школи,

Без знань, що мусиш там набути,

Не станеш у житті ніколи

Тим, ким у дитинстві мрієш бути.

   У нашій школі 15 травня 2015 року відбулося вже традиційне свято «Обдарованість – 2015», на якому вітали найрозумніших, найкмітливіших, найартистичніших. Одним словом – найталановитіших! Подяками за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у роботу з обдарованими дітьми нагородили вчителів, які підготували переможців та призерів обласних і районних олімпіад, конкурсів.

   Теплі слова вдячності були присвячені батькам за гідне виховання та підтримку своїх юних обдарувань.

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 724 | Додав: Ludmila | Дата: 23.05.2015

Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми.

Основною метою проведення тижня хімії є: виховання любові до предмету; активізація пізнавальної діяльності учнів; поглиблення знань учнів у різних ділянках цих наук. Для реалізації даної мети  в  школі  проводився тиждень хімії. В рамках цього тижня було проведено заходів. Учні 7-11 класів підготували стінгазети на різні теми: «Хімія навколо нас», «Хімія-наука про речовини», «Цікава хімія», «Хімічний кросворд». Серед учнів 7 класу була проведена вікторина «Кращий знавець з хімії». Учні 8 класів перевіряли свої знання у конкурсі з хімії. У фінал вийшли Шишкін Денис (8-А клас) та Баранець Андрій (8-б клас), які у ході напруженої боротьби обидва стали переможцями. Учні 9 класів з великим захопленням прийняли участь у вікторині «У світі хімії». Найкращими стали Зикова Анна (9-Б клас) та Виштак Вероніка (9-А клас). Учні 10 класу прийняли активну участь в вікторині «Найрозумніший». Переможцями стали Шупта Євген та Сукур Анна. Для учн ... Читати далі »

Переглядів: 1055 | Додав: Ludmila | Дата: 23.05.2015