"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Травень » 23 » Родинне свято
15:31
Родинне свято

Родина – це не просто термін,

Який у словнику знайдеш.

Родина – тихий серця шепіт,

З яким ти по життю ідеш.

Серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць займає сім’я, родина. «З родини йде життя людини» - говорить українська народна мудрість.

З нагоди Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї учні 10 класу (класний керівник Пархацька Т.М.) спільно з міською бібліотекою провели виховну годину «Родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті». Десятикласники з гордістю зачитували слова про батьків, про сім’ю, адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. В сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.

   Учні 5-Б класу (класний керівник Алдакімова Л.Л.) провели родинне свято «Я вдячний Богові за маму». Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, наймилішу людину в світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя. П’ятикласники від щирого серця говорили слова подяки рідним матусям, співали для них пісні, подарували власноруч виготовлені листівки, а також квіти. А більшої нагороди мамі і не потрібно…

  То ж нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім’ї.

Переглядів: 662 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0