"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2015 » Грудень » 01

                                                                                 Цінуй життя, яке ти маєш…

     З часів гріхопадіння в історії людства спостерігалося безліч найрізноманітніших вкрай негативних явищ. Якщо виключити згубні природні катастрофи, а так само здавалося б нескінченну низку віроломних кровопролить, в яких так досягло успіху наше людство і спробувати виділити якісь ще події, які запопадливо підкошували наші з вами життя, то безсумнівно ми зупинимося на жахливих і вкрай жорстоких епідеміях смертельних для людини хвороб. Одна з останніх епідемій нашої сучасності була прозвана чумою 20-го століття - синдром набутого імунного дефіциту, скорочено - СНІД. Не дивлячись на досягнення нашої прогресивної науки ми на превеликий жаль змушені констатувати, що вона ще далеко не закінчена. Її масштаб, цинічність і підступність, досі не може залишити байдужим жодної бі ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: Ludmila | Дата: 01.12.2015

   Добігли кінця останні дні теплого літа, а це означає, що почався навчальний рік і діти щодня прямують до школи і зі школи додому. Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

   З 9 листопада по 15 листопада в Україні стартував Тиждень безпеки дорожнього руху під егідою Організації Об`єднаних Націй.     Захід проходить у рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 в багатьох країнах світу. Головною темою Тижня у 2015 році, визначеною Організацією Об’єднаних Націй на всесвітньому рівні, стане безпека дітей на дорозі. Усі заходи матимуть на меті привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

... Читати далі »

Переглядів: 879 | Додав: Ludmila | Дата: 01.12.2015