"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Квітень » 24

         18 квітня учні 6-Б класу разом з міською бібліотекою провели урок-реквієм «Чорнобиль – рана незагоєна», присвячений 30-річниці з дня аварії на ЧАЕС.

         Учні згадали ту мирну весняну українську ніч на берегах Прип’яті, яка була, як зараз всім здається, найтихішою і найтеплішою. Проте в ту саму ніч з 25 на 26 квітня відлік часу став уже не мирним, а бойовим і аварійним: над четвертим реактором ЧАЕС несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву.

         28 чоловік двох караулів затулили собою не тільки станцію, а і Європу… Шестеро із них загинули майже відразу. І всі молоді. Це Володимир Правил, Віктор Кібенок, Микола Ващук, Володимир Тищура,  Василь Ігнатенко, Микола Титенко.

         Всі присутні вшанували пам'ять про героїв хвилиною мовчання.

... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Ludmila | Дата: 24.04.2016

        Щороку хвилююча мить чарівної весни у квітні приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Книга – носій інформації, основа освіти і творчості», який припадає цього року з 22 по 26 квітня.

         Тиждень читання розпочався в нашій бібліотеці «Посвятою в читачі» першокласників. Учні 1-А кл. (класовод Кудря В. А.) та 1-Б кл. (класовод Іваненко О. П.) гарно розповідали вірші, співали пісні, відгадували загадки про книгу. Книжечка (уч. 4-Б кл. Бяловецька Я.) повела їх у «Книжкове королівство» та ознайомила з правилами поводження із книгою, Лікар Айболит (уч. 4-Б кл. Ткаченко В.) запросив всіх дітей до себе в «Книжкову лікарню», де він навчить їх лікувати книги. Шкільний бібліотекар Лисюк К. І. побажала першокласникам стати активними читачами бібліотеки.

          На святі Книги, де була представлена мультимедійна презентація  «Книги, книги на полиц ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: Ludmila | Дата: 24.04.2016

Щоб гідно на планеті жити,

Природу треба нам любити

Нехай земля квітує всюди,

Природу збережімо, люди!

 

         Під таким девізом відбувся екологічний захід для учнів 4-х та 6-х класів.  Ми, українці, маємо природу чудової та неповторної краси, яка чарує нас в усі пори року. щоб ця диво-краса не зникла, ми, як справжні господарі, має дбайливо ставитись до неї, оберігати і примножувати. Саме ця тема звучала в словах, з як ... Читати далі »

Переглядів: 798 | Додав: Ludmila | Дата: 24.04.2016

   Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" з 4 по 24 квітня 2016 року проводить ХІ Всеукраїнську благодійну акцію "Серце до серця". Акція відбувається з метою збору коштів для придбання медичного обладнання для новонароджених дітей. До акції долучилися учні, вчителі та батьки нашої школи.

   Для її проведення  у школі була створена мобільна група із членів учнівського самоврядуванн, яка збирала кошти у приватних підприємців (магазини: «Скарб», «Мрія», «Колосок», «Фірмовий хліб», «Запчастини», «Шуруп», «Побутова техніка»), міській дитячій бібліотеці, учнів та вчителів школи.

            Всього зібрано 700 грн (сімсот гривень).

... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: Ludmila | Дата: 24.04.2016