"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Квітень » 26

 В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійснявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

У 2016 році годинник життя відраховує 30 років Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам'яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно- екологічної катастрофи таких масштабів.

         Чорнобиль стає історією. Сумною історією, яка вже 30 років не втихає у свідомості українців. Вже традиційними в нашій школі є заходи з нагоди Чорнобильської трагедії. Було проведено єдиний урок «Твій біль, Україно – Чорнобиль», учні 8 класу підготували лінійку-реквієм «Збережемо пам’ять про подвиг». В шкільній бібліотеці влаштовано викладку літератури «Пам’ять, опромінена трагедією». Учні 6-Б класу зустрілися з ліквідатором Чорнобильської ЧАЕС Юрченком Миколо ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Ludmila | Дата: 26.04.2016