"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2016 » Квітень » 26 » Пам’ять, опромінена трагедією
18:17
Пам’ять, опромінена трагедією

 В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійснявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

У 2016 році годинник життя відраховує 30 років Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам'яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно- екологічної катастрофи таких масштабів.

         Чорнобиль стає історією. Сумною історією, яка вже 30 років не втихає у свідомості українців. Вже традиційними в нашій школі є заходи з нагоди Чорнобильської трагедії. Було проведено єдиний урок «Твій біль, Україно – Чорнобиль», учні 8 класу підготували лінійку-реквієм «Збережемо пам’ять про подвиг». В шкільній бібліотеці влаштовано викладку літератури «Пам’ять, опромінена трагедією». Учні 6-Б класу зустрілися з ліквідатором Чорнобильської ЧАЕС Юрченком Миколою Миколайовичем. Учні 9,10 класів поклали квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам ЧАЕС. Класні керівники провели години спілкування, бесіди про Чорнобильську трагедію. Було проведено виставку  малюнків та  фотовиставку, присвячених 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

Учні 5-11 класів переглянули та обговорили документальний фільм «Битва за Чорнобиль».

 Чорнобильська трагедія. Це повість, зіткана із правди, скорботи, мужності людей, зібраних у Зоні неприборканої стихії.

   

 

Переглядів: 620 | Додав: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0