"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » 2018 » Травень » 30 » День спорту і здоров’я
20:54
День спорту і здоров’я

Лиш один рецепт на світі
Всім-усім підходить дітям:
Коли спорт полюбиш -
Сильним, спритним будеш

"День спорту" у таборі "Сонячний" розпочався 30.05.2018 року  на шкільному подвір’ї  з традиційної ранкової зарядки. Після сніданку вихованці загону «Джерельце» організували  турнір «Бейблейд–Арена», в якому змогли взяти участь всі бажаючі діти. Кожен учасник, щоб здобути перемогу, виробив власну тактику та проявляв ігрові здібності. В програму дня були  включені веселі естафети, малі олімпійські ігри, турнір з шашок, спортивний квест. Діти полинули і в історію виникнення Олімпійських ігор. Кожен  загін представив свою команду для участі в естафетах.

В цей день в табір до дітей завітали гості: Федина Марина Володимирівна- фахівець соціальної служби для сім’ї та молоді та Шульга Наталя Сергіївна- головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї, які провели гру вікторину «Я і Україна» з метою національно-патріотичного виховання. Найактивнішим учасникам було вручено подарунки. Працівники соціальної служби побажали дітям гарного відпочинку і сповнених цікавістю днів у таборі.
Цей день дітвора відчула себе маленькими олімпійськими спортсменами.  Сьогодні не було переможців та переможених, адже всім було весело та цікаво.

    

                   

 

Переглядів: 411 | Додав: AndriyS2012 | Рейтинг: 0.0/0